• 21 February 2018
  • Kindermode styling

JustbyManon KIDS styling event Roetgerink

Ik liet jullie afgelopen week in het shopverslag van Roetgerink mode + schoenen al weten dat er iets heel tofs georganiseerd gaat worden in deze mega mooie winkel.

Vanaf maandag 26 februari 2018 t/m zaterdag 3 maart 2018 zal de Roetgerink kidsweek plaatsvinden.

Nu al héél veel geweldige kindermode collecties bij Roetgerink binnen zijn, willen wij jullie dolgraag laten zien wat de top items van dit seizoen zijn. Welke kleuren zo ontzettend gaaf te combineren zijn… kortom wij en het team van Roetgerink kids willen jullie niet alleen online inspireren maar….

Het JustbyManon styling team is op zaterdag 3 maart 2018 bij Roetgerink aanwezig om jullie de laatste trends te showen tijdens de modeshow die om 13 uur en 15 uur op de kinderkleding afdeling gehouden zal worden. Kom allen….

Tevens zullen wij jullie tijdens de prive styling sessies onze tips verklappen zodat het mix & matchen met de nieuwe collecties heel gemakkelijk gaat. Als je kindje het leuk vindt, staan we daarna met de camera klaar om deze toffe styling vast te leggen. Zaterdag 3 maart 2018 gaat dus een echt kindermode feestje worden bij Roetgerink.

Iedereen is van harte welkom!
Lijkt het je leuk om je kindje te laten stylen en tegelijk tips te ontvangen van de JustbyManon stylisten? Reserveer dan snel een plekje zodat je verzekerd bent van een styling momentje.

INSCHRIJVEN
Mail naar reclame@roetgerink.nl  je naam, telefoonnummer, aantal kinderen, leeftijd en voorkeur ochtend of middag. je ontvangt dan z.s.m een tijd.

We zien jullie graag zaterdag 3 maart bij Roetgerink. Het gaat zo leuk worden…

XX

Sonja & Manon

Related Posts