• 23 November 2017
  • Van de blogger...

Hi It’s me… en dit is mijn stijl!

Hi, It’s me!

Inmiddels is JustbyManon al 6 jaar online en zie ik mezelf nog steeds het allerliefste achter de schermen dan ervoor.

Ik hoef niet zonodig op de voorgrond van mijn blog. Laten we eerlijk zijn, JustbyManon is een blog over kindermode en daar willen mijn lezers ( jullie!) geïnspireerd worden door de laatste trends en upcoming brands voor jullie kids. Kindermode dus…

Toch kreeg ik steeds vaker vragen naar Womanonly outfits. Oh no?! Moet ik echt op de foto.. ? Wat doen jullie mij aan?

Ik ben echt een kei in het ontwijken van camera’s…  En die rimpels ( ik ben 42 jaar en dan zijn ze er echt!), die wallen onder mijn ogen, littekens en al die andere onzekerheden worden dan voor altijd vastgelegd. POEH, dat was dus een mega drempel, maar als ik het iemand toevertrouw om foto’s van mij te maken is het Arma fotografie wel. Dussss ben ik samen met haar op pad gegaan..

Dit ben ik en Arma heeft dat weer zo fantastisch écht gefotografeerd. Inclusief rimpels, mega lach en onzekerheid, maar wel in één van mijn favoriete outfits van deze winter!

Shop mijn outfit:

Skirtwollen trui blazer losse kraag hoge boots

Vinden jullie het leuk om binnenkort nog meer outfits van mij op JustbyManon voorbij te zien komen? 

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.