• 30 November 2017
  • Van de blogger..., woMANONly

Hi It’s me… niet mega hip, maar wel helemaal mezelf!

Na mijn eerste HI it’s me blog van vorige week donderdag, show ik jullie vandaag het vervolg van de fotoshoot die ik samen met Arma Fotografie heb gedaan.

Be who you are, not who the world wants you to be.

Mijn stijl is niet mega hip, ik volg de mode natuurlijk wel.  Maar, hou met de laatste trends in het achterhoofd, mijn kledingstijl heel dicht bij mijzelf.

Je zal mij niet zo snel in een strakke broek met een aangesloten T-shirt zien. Voor mij hoeft niet alles zo knetter strak om mijn lijf te zitten. Niet omdat ik heel veel te verbergen heb. Nee, ik ben best oké uit de zwangerschap strijdt van mijn drie zoons gekomen. Ik hou gewoon van de relaxte look, vrouwelijk maar ook stoer. 

De oversized off-white wollen trui is dan ook met stip een favoriet uit mijn garderobe. Ik draag hem graag in combinatie met een leren legging, maar voor vandaag heb ik hem gecombineerd met ECHT de allerbeste broek sinds jaren…

Het is een gebreid recht model broek die boven in de taille iets hoger zit en langs de pijpen voorzien is van gouden drukknopen. Ik hou van dit broekje omdat hij met een mooie strakke top gekleed is voor een hip feestje, maar met een paar vette sneakers en zo’n oversized wollen trui mijn lieveling is voor elke dag!

Ik hou van stijl contrasten in een outfit en daarom draag ik onder de trui een gestreepte body. Tevens heb ik als trend accent de netpanty toegevoegd die samen met de chelsea boot  ( helaas al uitverkocht) weer mijn favoriete mix van streep en leopard print creëren binnen een outfit.

Het is een outfit waar je heerlijk in weg kunt kruipen maar ook nog de blits mee maakt! Echt JustbyManon 😉

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.