• 30 August 2018
  • Outfit inspiratie kids

De sportieve chino voor jongens.

De basis van deze stoere jongensoutfit startte met de erg mooie blauwe sportieve chino. Daar moest ik een outfit voor stijlen want die is gewoon fantastisch en helemaal on trend. Natuurlijk ben je snel klaar qua combi want een statement shirt met tekst is altijd goed, maar zo makkelijk kom ik er vandaag niet vanaf.

Over het T-shirt met rode letters draagt  je zoon het stoere overhemd met geometrische print!  Dat laagje extra is ook nog eens handig met dit wisselvallige weer….

Het rode uit het T-shirt probeer ik door middel van de funny face sokken weer ietsje te laten terugkomen. En van die kinderlijke touch houden wij enorm. De groene sneakers van New Balance zijn deze winter weer in de meest geweldige herfstkleuren waarvan deze groen met blauwe variant voor jongens wel mijn favoriet is en natuurlijk qua kleur goed mixt met het leuke overhemd in deze styling.

De outfit is dan herfst klaar, maar als de winter voor de deur staat dan mag zo’n wollen winterjas met ruit voor de jongens niet ontbreken. De rib muts is niet alleen voor warme oren maar ook nog nét het item die deze coole jongensoutfit compleet maakt.

Enjoy winter! 

Laat je inspireren.

jongensoverhemd met geometrische print – sporty chino sweatpant Patato T-shirt New Balance kinderschoenen – wollen jongensjas ruit – groene muts – grappige kindersokken

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.