• 25 October 2018
  • Outfit inspiratie kids

jongensoutfit in fijne kleurencombinatie

Jongensoutfit in fijne kleurencombinatie

Soms vind je een kleurencombinatie waar je spontaan verliefd op wordt, vandaag hebben we die gevonden in deze jongensoutfit in fijne kleurencombinatie.

Misschien zou je niet zo snel zoveel kleuren met elkaar combineren, maar de enige kleur die er echt uit springt en uit een andere kleurtoon komt, is de blauwe broek. Verder liggen de andere kleuren dicht genoeg bij elkaar om elkaar te complementeren en werk je dus eigenlijk maar met twee verschillende kleurtonen.

blouse met cowboy print

De blouse met cowboyprint is een echt statement item. Die staat ook fantastisch op een spijkerbroek en dan lekker op zichzelf. Dus zonder sweater er overheen. Of wat dacht je van deze blouse op een nette zwarte broek, witte sneakers eronder en dan een zwart strikje of een zwarte stropdas erop? Voor straks als kerstoutfit? Even helemaal wat anders dan de standaard witte blouse, maar toch echt wel tof voor kerst en echt hip! Een hele veelzijdige blouse dus!

De kleur groen van de jas is een kleur die je met vrijwel alle andere kleuren kan combineren en dat is altijd wel heel erg handig voor een winterjas die je zoon (vrijwel) elke dag draagt.

 

blauwe broekgewatteerd jack – blouse met cowboyprintgele basic sweatersneakersgele muts

Related Posts