• 14 February 2019
  • Brand talk

Liefde voor jongens sneakers!

Ik mocht toen ik vroeger klein was echt niet op sneakers naar school. Ik was het er toen al niet mee eens, maar nu kan ik me een leven zonder sneakers helemaal niet meer voorstellen.  Want sneakers zijn toch niet meer weg te denken uit het straatbeeld?

Maar misschien waren de sneakers vroeger kwalitatief niet zo goed als ze nu zijn. Ik ben echt een sneaker lover en ook mijn zoons dragen ze elke dag. Als ik een dochter had gehad weet ik zeker dat we naast sneakers ook wel voor mooie laarsjes of stoere boots waren gegaan, maar voor de boys. Tja… er zijn voor hun alweer zoveel mooie, nieuwe modellen te koop.

Denk je aan de lente en zomer, dan denk je aan de zon op je bol. En dat gevoel vind je terug in deze witte jongens sneakers.  Zo tof, ze maken bijna alle outfits helemaal af!

Red Rag

 

 

Related Posts