• 09 October 2018
  • Shop favorieten

jongens herfst mix and match

Jongens herfst mix and match

De herfst laat zich deze week nog niet echt zien, maar hij gaat er zeker wel aankomen. Als hij komt, kan je er maar beter voor zorgen dat je zoon er helemaal klaar voor is. Vandaag hebben we dan ook een goede mix and match top 10 gemaakt, zodat je al een heel eind op weg bent voor de herfst en wintergarderobe voor je zoon. Kortom de ultieme jongens herfst mix and match!

Verschillende combinaties

We hebben vandaag gekozen voor de kleuren blauw, geel en groen om deze garderobe samen te stellen. Deze kleuren mixen perfect met elkaar en er zijn dus heel veel verschillende combinaties mee te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van 2 + 3 + 7 + 8? Of 1 + 3 + 4 +7? Nummers 5 + 6 + 7 + 9 zijn ook een goede combinatie.

Welke combinatie zou jij maken voor jouw zoon?

 

1. colorblock sweater. Bijzonder in al zijn eenvoud, deze sweater.
2. gele sweater met print van Felix the cat. De tijd dat cartoon prints echt not done waren, ligt helemaal achter ons. Dan moet ik er misschien wel even bij zeggen dat we het dan vooral hebben over het soort prints als deze van Felix. De Cars, Superman en dat soort prints daar ben ik persoonlijk nog steeds geen fan van.
3. donkergroene winterjas. Wat een prachtige kleur groen is dit toch!
4. gele broek met destoyed details.
5. retro sportvest. Met kleine applicatie aan de voorkant en grote print op de rug.
6. shirt met ski print.
7. opvallende gele rugtas.
8. oldschool trainingsbroek met allover print. Een beetje lef moet je zoon misschien wel hebben om deze broek te dragen, maar dan ziet hij er ook wel helemaal fantastisch uit!
9. skinny jeans met used details
10. donkerblauw shirt. De tekst op de mouw en de streep op de rug maken het verschil tussen een saai shirt en een topshirt.

Related Posts