• 01 October 2018
  • Kindermode styling

Je mini me stylen dat doe je zo

Oh WOWWWWW, daar is die fantastische winterjas weer! Wat een prachtige jas. Hij ziet er toch uit om te aaien? Vandaag hebben we hem gecombineerd met een al net zo mooie blouse. Die wit rode panterprint is al mooi, maar wat dacht je van het opstaande kraagje? Dat maakt deze blouse toch tot een enorme musthave? Door de broek in dezelfde kleurtoon te nemen als de jas, springt de blouse er nog meer uit. Je mini me stylen? Yes, dat doe je dus zo!

Heb ribfluwelen broekje is weer helemaal hot deze winter. Zoals we al een paar keer gezegd hebben, zijn de jaren 70 weer helemaal hip. Niet alleen de kleuren zie je overal terug, maar ook de ruitjes, de flared pants en het ribfluweel wat bijna kenmerkend is voor die tijd, zie je overal weer opduiken. Wij houden ervan. Zeker gecombineerd met echte items van nu, zoals bijvoorbeeld de blouse van vandaag, maak je er een hele toffe outfit van die trendy en helemaal eigen is.

Ziet Orminde er niet geweldig uit in haar mooie outfitje? Zie je jouw dochter ook al zo rond lopen komende herfst en winter? Of misschien toch al het liefst morgen al?

winterjasblousebroeksokkenhoofdtooi

Related Posts