• 12 October 2018
  • Budget, Shop favorieten

Jaren 70 trend on a budget

Jaren 70 trend on a budget

Wat de trendkleuren zijn voor deze herfst en komende winter hoeven we al bijna niet meer te vertellen toch? Het “jaren 70 kleurenpalet” zou toch inmiddels wel bekend moeten zijn! We hebben het in ieder geval al meerdere keren benoemd en er outfits bij bedacht.

Vandaag hebben we de beste budgetvriendelijke items in DE trend van dit seizoen voor je op een rijtje gezet.

Gewoon voor als je wat minder wilt uitgeven of voor het ultieme “voor-die-prijs-koop-ik-het-er-gewoon-nog-even-bij” gevoel! 70s trend on a budget dus!

inspiratie om nieuwe kleurencombinaties te maken

De items hier onder zijn zowel voor meiden als voor jongens, dus misschien wil je de items niet allemaal met elkaar combineren, maar als inspiratie  om nieuwe kleurencombinaties te kunnen maken, kan je deze top 10 zeker ook gebruiken. Het

groen van het rokje van 4 en de aubergine kleur van het shirt van 7 zijn bijvoorbeeld een fantastische kleurencombinatie. Of wat denk je van het okergeel van nummer 5 in combinatie met de kleur groen van broek nummer 9? Om maar even wat ideetjes te geven. Maar eigenlijk kunnen alle kleuren die we hier zijn onderling met elkaar gecombineerd worden.

Laat je dus niet alleen inspireren door de kleding die je ziet, maar ook de kleuren combinaties die je zou kunnen maken.

 

1. geruite 70s broek. De kleur, de ruitjes, het model! Welke 70s trend heeft deze broek niet? Wij hebben deze broek ook in huis en geloof me, in het echt is hij nog fantastischer! Hij is gemaakt van stretch stof en is heerlijk zacht en zit dus ook nog eens lekker!
2. oudroze sweater. Kijk eens hoe gaaf deze kleur matcht met groen, okergeel, bruin en beige!
3. overgooier met knopendetails. Doe er een simpel gestreept shirt onder, een effen shirt in een andere 70’s kleur of juist een stoer rockshirt voor 3 verschillende looks.
4. groene corduroy rok. Oei, oei, oei deze rok! What’s not to like?
5. okergele blouse. De ruches, het contrasterende biesje en de lama print geven deze blouse zijn charme.
6. bordeauxrode trui. Deze warme kleur kan je met alle andere kleuren combineren en is daarom een heel veelzijdig item in de kast van je zoon.
7. aubergine kleurig shirt. Superbudget topper!
8. donkerblauw shirt met allover print. Donkerblauw is een kleur die elk seizoen terug komt, maar je ziet hoe mooi ook deze kleur past in ons jaren 70 kleurenpalet.
9. groene broek in babyrib. Dze kleur vind ik dus persoonlijk echt heel erg mooi.
10. zandkleurige broek. Ook deze broek is gemaakt van corduroy. Het mag duidelijk zijn dat ook die stof weer helemaal on trend is.

Related Posts