• 23 July 2018
  • Brand talk

Ontdek de Indian Blue Jeans rascals.

Nieuw seizoen, nieuwe Indian Blue Jeans collectie!

Het klinkt zo simpel: nieuw seizoen nieuwe collectie, maar de nieuwste collectie van Indian Blue Jeans is allesbehalve simpel! De winter van 2018 brengt ons heel veel coolness, gave prints met voor de meiden de tofste panterprint en last but not least als opvallende trendkleuren groen, felgeel en rood. Die kleuren combineren wel heel erg lekker met één van de vele fantastische jeans die in de collectie van Indian Blue Jeans te vinden zijn. Naast de jeans zijn er deze keer ook weer veel fijne joggers en old school trainingsbroeken te vinden. Nog steeds ontzettend hip deze winter dus zeker een musthave in de kast van je zoon of dochter.

boys…boys…boys

Voor de jongens zijn de felgekleurde sweaters met teksten en de glimmende retro vesten echte eyecatchers waar elke jongens blij van gaat worden. lekker relaxed en enorm stoer! En scroll zeker even naar beneden naar de foto waarop dat met borg gevoerde vest te zien is, want die is toch echt helemaal fantastisch? Perfect voor een koude winterdag of in de herfst als jasje te dragen.

girls with style

De meiden gaan dit seizoen voor de oversized panterprint of ze combineren een top voorzien van glitterende lurex met een sportieve trainingsbroek. Clashing styles, daar houden wij zo van. Op het eerste gezicht twee verschillende stylen met elkaar mixen tot je eigen hippe stijltje, dat is precies wat de bedoeling is.

Bekijk snel alle gave campagnebeelden van de wintercollectie of ga direct naar de webshop van Indian Blue Jeans om de nieuwste collectie te shoppen!

 

Related Posts