• 24 December 2017
  • Van de blogger...

Hooggeëerd publiek het Groot Kerstcircus was amazing!

Van 22 december 2017 tot en met 7 januari 2018 vindt Groot Kerstcircus Den Haag plaats op het Malieveld. De negentiende editie van dit familie evenement bevat louter top acts.

Van bovenstaande tekst is niets gelogen. Afgelopen vrijdag gingen wij als gezin met zijn 5-en naar het Groot Kerstcircus in Den Haag. Het Groot Kerstcircus in Den Haag was amazing.

Het was jaren geleden dat ik naar het circus was geweest. Ik denk dat ik op dat moment zelf zo jong was als Guus nu is.  De herinneringen aan die voorstelling staan nog steeds op mijn netvlies. Echter vanaf afgelopen vrijdag heeft CIRCUS bij mij wel een hele andere betekenis gekregen.

Thom (12) heeft een blog geschreven over ons avondje uit bij het Groot kerstcircus.
Yes, eindelijk vakantie. Oke beetje jammer dat de vakantie gestart is met een nieuwe slotjesbeugel, maar daarna gingen we naar het Groot Kerstcircus in Den Haag. We kwamen aanrijden in het donker en zagen de geweldige circustent al van verre op het Malieveld staan. Wat groot en mooi verlicht. We parkeerden onze auto onder het Malieveld en liepen naar boven…

We kwamen aan bij de circustent en werden ontvangen op de rode loper. Zo mooi met allemaal verlichte kerstbomen. Even op de foto. Smile 😉 en snel naar binnen. Daar kwamen we in een grote hal waar de artiesten al bezig waren met allemaal acts. Op die manier konden we al kennismaken met de artiesten. Mees ging met de clown een act doen in de hal  en Guus probeerde zijn eerste suikerspin ( wat hij niet zo’n succes vond!) en ik nam alvast een hele dikke bak popcorn mee voor tijdens de show.

Het was eindelijk tijd, we mochten de zaal in! Nu snappen we waarom het Groot Kerstcircus heet. Het was een enorme tent, maar toch met een knusse arena waar de show zich voornamelijk afspeelde. De zaal stroomde snel vol en toen ging het eindelijk beginnen…

Er waren enorm veel acts. Acts met acrobatiek en vette muziek daarbij. Stoere basketballers die zelf door het net sprongen. Acts met levende dieren zoals paarden, kamelen, maar ook hebben we bij de clown act kippen en konijnen voorbij zien komen. Echt te grappig en best ook wel een beetje spannend vonden wij de acts van Bert & Fred. SUPER cool vonden wij de act met lasers, rook en licht.

Er was ook een meneer uit Amerika die zijn lichaam echt in de gekste bochten kon vouwen. Een wedstrijdje limbo dansen met hem ga je écht verliezen. Hij was echt heel goed. Naast alle acts werden er ook mooie kerstliedjes gezongen door de stalmeester.

Wat was het een enorm leuke avond… Naar het circus is echt heel tof en ik heb ook nog een super toffe Youtuber ontmoet.. én veel bekende NL gezien.

Toen het afgelopen was gingen we weer over de Rode Loper terug naar de auto! What a night….amazing.

Lijkt het je ook leuk om te gaan?  Je kunt de ticket hier bestellen! 

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.