• 29 November 2017
 • Outfit inspiratie kids

HIT the winter

Heb jij al de truien en sweaters van je kinderen bovenop de stapel gelegd? En zonder lekkere warme winterjas naar buiten was de afgelopen maand in de ochtend ook niet echt meer mogelijk. BRRRR…

De afgelopen jaren kocht ik vaak longsleeves in plaats van sweaters voor mijn zoons. Mijn jongens vonden sweaters namelijk vaak te warm op school, maar dit jaar lijkt dat probleem plotseling als sneeuw voor de zon opgelost. Het is mij opgevallen dat veel kindermode merken de sweaters iets minder dik hebben gemaakt.  Hierdoor pakken mijn jongens zo’n toffe hoody, die ik juist altijd zo’n fijn item vindt voor de winter, plotseling wel uit de rekken van de winkels.

Mees ging voor de sporty look met de logo hoodie van Indian Blue Jeans.  Zijn ogen lijken nóg lichter en blauwer door de prachtige groene kleur van deze hooded sweater. Hij draagt deze fijne relaxte sweater samen met een donkerblauwe jeans met gave tough wassing.

Willen jouw kinderen ook niet als een Michel poppetje in hun winterjas rondstappen dan is deze soepele unisex met dons gevoerde zwarte parka one to watch!

Je maakt deze week zelfs kans op zo’n toffe Nununu winterjas!

Met de losse banden kan je kindje de jas als rugzak meedragen. Mees vindt dat echt super handig als hij in de pauze na een potje voetbal weer eens oververhit is geraakt;-). Is het iets kouder op de fiets dan gebruik je de iets langere boorden met duimgat als en soort handschoen. Ik kan je vertellen dat kinderen daar heel blij van worden!

Kom maar op winter! Wij zijn er klaar voor…

     

Related Posts

Comments

6 comments

 1. Maaike

  04 December 2017

  Heel graag voor Kay maat 134/140 😍

 2. Annemarieke Driezes

  02 December 2017

  Niet geschoten is alktijd mis. Dus ik probeer het toch nog voor mijn 6 jarige zoon. Maat 134 graag😍

 3. Anne

  01 December 2017

  Misschien te laat maar we wagen een kans. Wat een fantastische jas! Wij doen graag mee! Ik vind hem mooi maar mijn zoon gaat hem geweldig praktisch vinden met die handigheidjes. Ingebouwde handschoenen en je jas aan als rugzak als je het ff te warm hebt hoef je er niet mee te slepen.

 4. Kim

  01 December 2017

  Super gave jas maat 128 voor mijn zoon

 5. Marieke

  30 November 2017

  Jaaaaaa die! Maat 8-9! (134?)

 6. Sandy van geul

  29 November 2017

  Wat een ontzettend gave jas voor mijn zoon Kenji, past perfect bij hem, hij draagt maat 158!!

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.