• 14 December 2017
  • Van de blogger..., woMANONly

Helemaal mijn stijl

Liefde op het eerste gezicht

Al een hele tijd twijfel ik over deze broek. Ik vind hem namelijk helemaal fantastisch en het was liefde op het eerste gezicht toen ik hem zag. Helemaal mijn stijl! Maar ja, toch was er ook gelijk twijfel. Zoals “wanneer trek ik hem aan?”, “hij is van satijn en ik ben nou niet de meest handige persoon op aarde (lees haaltjes in het satijn na één keer dragen)” en natuurlijk de grootste twijfel van alle twijfels waarin veel vrouwen zich zullen herkennen “wordt mijn kont niet helemaal gigantisch in deze broek (ik heb nou eenmaal geen maatje 38)” En nog steeds zie ik deze broek en wil ik hem eigenlijk graag kopen (zeker nu hij in de SALE is), maar die twijfels hè? Ik weet het nog steeds niet!

Ik heb wel alvast een complete outfit rondom mijn grote liefde gemaakt. Misschien kan ik mezelf dan toch nog overhalen om hem toch te kopen. Òf ik inspireer één of meerdere van jullie met dit blog en kopen jullie hem. Dan hoef ik in ieder geval niet meer te twijfelen.

Gave ringen

Omdat de broek zo opvallend is, zou ik de rest van de outfit wat neutraler houden. Het groene colletje is prachtig van kleur en past qua kleur perfect bij het roze van de broek. Ik hou van vesten en mijn kast hangt vooral vol met oversized exemplaren. Deze lichtgrijze zorgt ervoor dat de outfit niet tè heftig wordt ondanks de opvallende broek. Natuurlijk moet er een paar sneakers onder, want ik draag eigenlijk vrijwel niets anders aan mijn voeten. Die ringen zijn toch ook te gek? Ik hou wel van een grote opvallende ring en je ziet me dan ook zelden zonder. Deze gave ringen kan je helemaal zelf samenstellen, hoe tof is dat? Je kan je eigen kleur, tekst en tekstkleur kiezen en hij wordt, helemaal met de hand, speciaal voor jou gemaakt. Je hebt dus altijd een uniek exemplaar om je vinger. Daar hou ik van!

Zou jij zo’n opvallende broek aanschaffen? Waar zou jij hem naartoe dragen? En hoe zou jij hem combineren? Ik ben heel benieuwd!

x

Sonja

 

 

Satijnen broek
groen shirt met col
grijs oversized vest
opvallende ringen met tekst
groene sneakers

Related Posts