• 01 August 2017
  • Brand talk

Gugguu winter 2017

Het eerste deel van de nieuwe wintercollectie van Gugguu ligt vanaf vandaag om 8 uur in de virtuele shop.

Behalve weer ontzettend gave nieuwe kleurencombinaties, waar dit toffe Finse merk om bekend staat, worden we deze eer ook aangenaam verrast door toffe nieuwe modellen. Vooral voor meiden zijn in deze eerste drop coole nieuwe items toegevoegd. Wat dacht je van het shirt met volanten op de mouwen? Niet op de schouders zoals andere merken hebben, maar ongeveer halverwege de bovenarm. Dat vind ik dan toch wel weer een hele grappige touch aan de verder voornamelijk basic items van Gugguu.

Als je ons al een tijdje volgt dan weet je ondertussen dat wij lyrisch zijn over de kwaliteit van de kleding van Gugguu. Zelfs na tig keer wassen, blijft de kleding mooi en zal niet gaan pillen, zoals soms het geval kan zijn bij sweatstoffen.

Qua kleuren ben ik er nog niet over uit wat mijn favoriete combinatie is deze winter, want ik vind zowel alle paars-tinten als alle blauw-tinten helemaal te gek.

In één van de volgende drops kunnen we ook weer de mooie (oversized) jumpsuits verwachten en ik kan jullie vertellen dat die echt een aanrader zijn voor koude winterdagen. Heerlijk warm en meer dan gewoon comfortabel voor je zoon of dochter. Ook de sweaters in wafelstructuur die binnenkort nog gaan komen, zijn het noemen waard. Deze is ook een nieuw model in de collectie, maar waarschijnlijk direct een enorme topper!

Waar we ook enorm naar kunnen uitkijken zijn de toffe winterjassen die nog gaan komen. Zoals het in Finland gebruikelijk is, zijn de winterjassen echt heel erg warm en bestand tegen echte Finse wintertemperaturen, maar tegelijkertijd ook nog ademend zodat je zoon of dochter niet zwetend de winter doorgaat.

Je shopt het eerste deel van de wintercollectie in de webshop van Gugguu.

Related Posts