• 13 September 2019
  • Brand talk

Gugguu kidsfashion event winter 2019

Het was november 2013 toen wij op JustbyManon voor het eerst schreven over het Finse kinderkledingmerk Gugguu. De collectie van dit kindermode merk bestond toen nog voornamelijk uit toffe basics die elk seizoen weer in de nieuwe trend kleuren werden uitgebracht.

Naast de sweatpants met een fijn model was er ook zo’n favoriete hoodie in geweldige mooie kwaliteit. De sweater vaak voorzien van een andere kleur rits, geen poespas, gewoon mooi. Wij houden ervan! De collectie werd steeds groter, maar Gugguu is nooit uit het oog verloren waar ze goed in zijn. Kindermode brengen in de mooiste kwaliteit in de trend kleuren van dit moment.

Vandaag was er een event in Amsterdam waar wij samen met nog veel “influencers” de nieuwste Gugguu collectie winter 2019 mochten bekijken.

Wow, wow, wow. Ik blijf gewoon verliefd op Gugguu, de kleuren en de styles.

Ik snap oprecht niet dat er maar 1 kinderkleding winkel in heel Nederland dit merk in hun collectie heeft opgenomen. De enige reden die ik kan bedenken is dat al die anderen de items nog nooit gevoeld hebben of het merk niet eens kennen. De Gugguu items zijn namelijk de makkelijkste kledingstukken om aan de garderobe van je kinderen toe te voegen. Ze combineren fantastisch met al die prints waar de winkels op dit moment vol mee hangen. Tja … zoals jullie merken ben ik een mega Gugguu fan. Waarom. Kijk snel mee…

Let’s spread the love!

Mooie items gespot of benieuwd naar de rest van de collectie.  Ontdek de  Gugguu webshop .

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.