• 19 December 2017
  • Van de blogger...

Groot Kerstcircus Den Haag

Al jaren lijkt het mij geweldig om naar het Kerstcirus in Den Haag te gaan. Ik hou van tradities en ben dol op het circus… en Den Haag de hometown van mijn man blijft ons trekken.

Continu vond ik mijn kinderen nog te jong, maar nu Guus mijn jongste zoontje in groep 3 zit durf ik het (eindelijk) aan om met z’n vijven de kerstvakantie af te trappen met een avond show én te gekke acts bij Groot Kerstcircus op het Malieveld in Den Haag.

Groter dan ooit, mooier dan ooit.

De kaarten zijn binnen en de avond is geblockt in de agenda…Vrijdag is het dan eindelijk zover. Wat kijken we er met z’n allen naar uit!! Als vrijdag de jongens uit school komen gaan we richting Den Haag zodat we eerst even gezellig bij opa en oma kunnen eten om vervolgens richting het Malieveld te gaan.

Ik denk dat we onze ogen uitkijken en dat de jongens niet weten wat ze zien!

Guus noemen we vaak onze clown in huis, misschien is hij daardoor wel een beetje bang dat ze hem in het Circus houden met zijn “clowntjes gedrag”. Zonder gekheid, ik denk dat we een fantastische avond gaan beleven die we niet snel zullen vergeten. Kom maar op kerstvakantie 2017, wij zijn er klaar voor…

Wil je ook naar het Kerstcircus ?
De ultieme familieshow Kerstcircus vindt plaats van 22 december 2017 tot en met 7 januari 2018 op het Malieveld in Den Haag. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

 

 

Ook benieuwd naar het Kerstcircus? Ik zal tijdens en na de show een aantal foto’s en filmpjes posten… Hou JustbyManon social media dus vrijdag in de gaten!

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.