• 27 August 2018
  • Kindermode styling

Groep 7 here I come!

De vakantie is voorbij. Basta. Ten einde. Gone….

Wij hebben intens genoten van weer een mooie tijd met de jongens. Maar … vandaag begint de realiteit weer. In die zes weken zijn we allemaal weer enorm gegroeid én naar elkaar toegegroeid. Zo’n eerste schooldag is dan altijd weer eentje met mixed feeling.

Ik zit nu achter mijn computer en heb eindelijk weer rust in mijn hoofd om te werken, maar ik mis mijn draakjes ook enorm. Geen dolle boel, gekibbel en geluiden van Fornite op de achtergrond. Ik hoor alleen het geratel van mijn pc.  Ken je dat gevoel?

Nee, ik ga niet zeggen dat ik nog wel een week extra met ze had wilde hebben. Zes weken vakantie is écht meer dan voldoende. We hebben allemaal weer behoefte aan regelmaat en ik zit bomvol inspiratie die ik er dolgraag uit wil gooien.

Mees start vandaag in groep 7. Oh waar blijft de tijd? Hij heeft enorm veel zin om zijn klasgenoten weer te zien.Tevens kijkt hij nu al uit naar zijn fietsexamen dat ergens in april zal plaatsvinden. Heerlijk!

Is jouw zoon ook dol op een sportieve outfit, dan denk ik dat Mees zijn outfit van vandaag een schot in de roos kan zijn. Are you ready?

Mees outfit

Retour vestwit T-shirtcamouflage jongensbroeksokken 

Benieuwd naar Thom zijn outfit? Die kun je hier bekijken. 

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.