• 01 August 2018
  • Brand talk

Dé grijze sweater die je niet kan weerstaan!

Guus is qua karakter echt een jongste uit een gezin. Gillen kan hij als de beste wanneer hij zijn zin niet krijgt of als hij iets niet voor elkaar krijgt wat zijn ouders broers wel kunnen. Terwijl ik met Thom en Mees foto’s maak komt Guus aan lopen en deelt mee dat hij ook op de foto wil.

Helaas meneer vandaag even niet. Even later komt hij aanlopen met Thom zijn sweater aan. Vind jij hem ook mooi staan mama?

Zijn koppie op dat moment is om te smelten, de ondeugende ogen, zijn uitdagende blik. Sorry ik kan hem niet weerstaan. En klik er maar op los. Met als gevolg te mooie foto’s en sfeer om niet te delen…

De sweater is dus geen sweaterdress zoals je misschien uit de foto’s zou kunnen afleiden. Guus draagt maat 12-14 van zijn broer en is dus way to big aangezien zijn broer zo’n 45 cm langer is. Deze sweater in prachtig grey melange is afgewerkt met ruige randen én gemaakt in een hele fijne sweater kwaliteit. En komt zoals je misschien al had kunnen raden uit de nieuwe Nununu back to school collectie. wat een plaatje hé?

Herken jij je zwakte t.o.v je jongste kind ook? Of ben ik de enige zwakke moeder hier op het internet?

Shop Nununu in hun worldwide webshop of bij een verkooppunt in NL bijv. OrangeMayonaise  Adorable Kidzz

   

Related Posts