• 14 March 2019
  • Brand talk

FNK DEPT voor de coole kids/tieners!

De laatste trends op kindermode gebied. Soms is de kleding heel uitgesproken, maar ik merk hoe ouder mijn drie zoons worden ze steeds meer behoefte hebben aan eenvoud. Simpel, minimalistisch en comfortabel. Niet te veel poespas. Speciaal voor de boys ( en girls) die zich hierin herkennen is het nieuwe Nederlandse merk Fnk Dept. in het leven geroepen.

Heb jij een stoere kid/tiener  tussen 8-18 jaar in huis die wil investeren in tijdloze basics?  Neem dan absoluut eens een kijkje bij de collectie van Fnk Dept. Fnk Dept heeft namelijk comfortabele ontwerpen gemaakt in zachte stoffen. Coole kledingstukken die tieners en pubers eenvoudige combineren met hun favoriete jeans, short of skirt. .

Fnk Dept. vult elke twee maanden de collectie aan zodat ze aan de trend behoefte van onze tieners kunnen blijven voldoen.

De makkelijkste manier om Fnk Dept aan de garderobe van jouw zoon of dochter toe te voegen? Heel simpel. Laat ze hun favoriete sweater, Tees of hoodie selecteren uit de webshop van Fnk Dept en combineer dit top item met zijn of haar favoriete onderstuk.  Die outfit vul je aan met een paar hippe sneakers en wedden dat je puber of tiener helemaal happy is de nieuwe look.

Ontdek Thom en Mees hun Fnk Dept stijl.

webshop Fnk Dept.    

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.