• 29 September 2018 - 29 September 2018
  • 09:00 uur - 16:00 uur

Styling event Kids Department

Het is weer zover!

OP ZATERDAG 29 SEPTEMBER IS HET STYLING TEAM VAN JUSTBYMANON AANWEZIG IN DE KINDERKLEDINGWINKEL KIDS DEPARTMENT TE WATERINGEN.

Het JustbyManon styling team zal jullie kinderen stylen in de prachtige nieuwe wintercollecties die kinderkleding winkel Kids Department voert.

Het mooie merkenpakket van Kids Department geeft ons de mogelijkheid om jullie tijdens de stylingsessie te voorzien van mix & match styling tips.  Natuurlijk hebben wij ook tijd genoeg om al jullie brandende vragen te beantwoorden. Zo wordt stylen een feestje, ook na het stylingevent!

WIJ KIJKEN ER ALWEER NAAR UIT, MAAR IK WEET DAT VEEL VAN JULLIE DAT OOK DOEN!

Het stylen tijdens het JustbyManon styling events is een feestje doordat we op afspraak werken!

Winkelen en wachten is voor veel kinderen niet hun favoriete bezigheid, en door op afspraak te werken is het voor de kinderen het aller fijnst.  Dat zie je terug in de foto’s!

Schrijf je nu in!
Reserveer alvast een plekje zodat je verzekerd bent van een persoonlijke JustbyManon styling sessie inclusief fotoshoot.

Vragen en/of reserveringen via Mail naar Kids Department Vermeld je naam -telefoonnummer – voorkeur ochtend / middag – aantal kinderen – geslacht – leeftijd – naam.

Wij sturen je z.s.m. een bevestiging van je inschrijving. 

Je mag uiteraard op zaterdag 29 septmeber ook zonder afspraak naar de winkels komen om lekker te shoppen of om bij de stylingsessies aanwezig te zijn en de kunst af te kijken. We maken er een écht kindermode feestje van. We proberen voor iedereen tijd te maken, maar zonder reservering ben je niet verzekerd van een persoonlijke stylingsessie en fotoshoot.- wacht dus niet te lang.