• 16 February 2019 - 16 February 2019
  • 10:00 uur - 16:00 uur

KINDERMODE STYLING EVENT BIJ KO & FLO! SCHRIJF JE NU IN…

Yessss. Eindelijk is het zover! De nieuwe kindermode collecties voor zomer 2019 stromen de kinderkledingwinkels binnen. Mega veel mooie kleuren en fantastische items zien we online al voorbij komen, maar zeg nu zelf.  Shoppen is toch veel leuker als je de items kan voelen en de kleuren van verschillende collecties echt even bij elkaar kan zien.  Wedden dat je ‘in real live’ in plaats vanaf het beeldscherm de mooiste outfit matches voor jouw kinderen vindt.

EEN NIEUW KINDERMODE SEIZOEN BETEKENT OOK DAT HET JUSTBYMANON TEAM OP ZATERDAG 16 FEBRUARI 2019 VOOR EEN TOFFE STYLINGDAG NAAR KINDERKLEDINGWINKEL KO & FLO KOMEN.

Tijdens deze stylingdag helpt het JustbyManon team je graag een handje op weg met kindermode stylingadvies.  Want hoe pas je de laatste kindermode trends voor zomer 2019 toe binnen de outfit van je zoon of dochter? Met welke kleuren combinaties kun je komende zomer eindeloos mix & matchen zonder dat de kasten van je kinderen uitpuilen! Wij duiken met jullie in de rekken van kinderkledingwinkel Ko & Flo. Laten jullie combinaties zien, vertellen jullie over de trends en pakken de pareltjes uit de mooiste collecties en combineren die tot de leukste outfits voor jouw zoon en/of dochter.

HEEFT JE ZOON EN/OF DOCHTER NA DE STYLING NOG ZIN IN EEN TOFFE FOTOSHOOT?

Na de styling mag je zoon en dochter in de gestyled outfit op de foto. Deze foto’s zijn niet alleen een fantastische herinnering aan een mooie styling en fotoshoot bij Ko & Flo, maar een selectie van deze foto’s ( indien je toestemming geeft) worden gebruikt ter inspiratie voor Ko & Flo & JustbyManon website en social media.

Benieuwd naar de collectie? Click dan snel even verder naar de Ko & Flo webshop óf schrijf je direct in voor de stylingdag incl fotoshoot op zaterdag 16 februari 2019.

STYLEN OP AFSPRAAK

  • Wat: Persoonlijk styling-moment
  • Waar: Leijsenhoek 47, Oosterhout (NB)
  • Wanneer: zaterdag 16 februari 2019
  • Tijd: tussen 10.00 – 16.00 uur
  • Reserveren : info@koflo.nl ( onderwerp) styling JustbyManon

Wil je verzekerd zijn van een styling-moment met het team van ‘Just By Manon’ dan kun je nu alvast een plaatsje reserveren.
Deelname is geheel kosteloos!

ZO GEEF JE IEMAND OP:

Stuur een mail naar: info@koflo.nl
Vermeldt in je mail je naam, telefoonnummer en je voorkeur voor ochtend/middag.
Laat daarnaast weten hoeveel kinderen je opgeeft. Graag weten wij van de kinderen hun naam, leeftijd en geslacht. Dan kunnen we voor hen een plaatsje reserveren.

We sturen je zo snel mogelijk een bevestiging van inschrijven met tijdstip.

Tot 16 februari 2019 bij Ko & Flo in Oosterhout. XX