• 15 April 2017 - 15 April 2017
  • 10:00 uur - 17:00 uur

Styling event Cottons Style Sneek

Op zaterdag 15 april is het JustbyManon team samen met top fotografe Arma fotografie aanwezig in de kinderkledingwinkel Cotton Style te Sneek.

Cotton Style is met 5 filialen in Friesland wel met stip het grootste kindermode shop paradijs te noemen. De mooie merken van Cotton Style in de maten van 50-176, geven ons de mogelijkheid om alle ouders met kinderen van baby tot en met tieners tijdens de stylingsessie te voorzien van fijne mix & match styling tips.  Daar houden wij van. Natuurlijk hebben wij ook tijd genoeg om al jullie brandende vragen te beantwoorden. Zo wordt stylen een feestje, ook na het stylingevent bij Cotton Style!

Na de styling wordt jouw kindje gefotografeerd door Arma fotografie. Zij weet als geen ander een pakkende foto te maken waar je gegarandeerd een smile van op je gezicht krijg. Bekijk Arma fotografie haar website hier, dan krijg je een indruk van haar stijl.

Sneek is de plaats waar ik ben opgegroeid, en daarom kijk ik des te meer naar dit styling event uit! Het nieuwste filiaal van Cotton Style is echt een plaatje met een nog toffer merkenpakket, trots dat wij daar gaan stylen.

Het stylen tijdens het JustbyManon styling events is een feestje doordat we op afspraak werken!

Winkelen en wachten is voor veel kinderen niet hun favoriete bezigheid, en door op afspraak te werken is het voor de kinderen het aller fijnst.  Dat zie je terug in de foto’s!

Wil jij er bij zijn?  Schrijf je dan nu in!
Reserveer alvast een plekje zodat je verzekerd bent van een persoonlijke JustbyManon styling sessie op zaterdag 15 april 2017 bij Cotton Style Sneek inclusief fotoshoot door Arma Lifestyle.

Vragen en/of reserveringen via Mail naar Cotton Style Vermeld je naam -telefoonnummer – voorkeur ochtend / middag – aantal kinderen – geslacht – leeftijd – naam.

Wij sturen je z.s.m. een bevestiging van je inschrijving met tijdstip door. 

Iedereen is welkom in de winkel om te shoppen of om bij de stylingsessies aanwezig te zijn en de kunst af te kijken. We maken er een écht kindermode feestje van. We proberen voor iedereen tijd te maken, maar zonder reservering ben je niet verzekerd van een persoonlijke stylingsessie en fotoshoot.- wacht dus niet te lang met inschrijven.

Hierbij nog een kleine greep uit de voorgaande JustbyManon styling events.  Fotografie : Arma Fotografie