• 18 February 2012
 • Brand talk

Emile et Ida Styleboards

Een tijdje geleden schreef ik al over het geweldige nieuwe merk Émile et Ida! Deze zomer zal het voor het eerst in de Nederlandse winkels verkocht gaan worden en op de beurs in Parijs was de stand ook continu druk bezocht, dat gaat een nieuwe topper worden. Émile et Ida laat met haar collecties veel moederharten sneller kloppen. Voor de baby meisjes komt Émile et Ida met een geweldige collectie met veel liberty printjes, mooie luchtige suits afgewerkt met goud en waanzinnige bikini broekjes, de collectie is gewoon weer eens heel wat anders dan de baby collecties die we in Nederland gewend zijn.

Voor de meiden, ook de liberty print in overvloed, je kan er gewoonweg deze zomer niet omheen! Prachtige shorts van chambray en mooie jurkjes afgewerkt met gouddraad. Ook voor de girly girls waanzinnige bikini’s om langs de witte stranden te paraderen of de robuuste golven in te bedwingen.

Ik ben als een blok gevallen voor Émile et Ida, en ook al heb ik hier nog geen styleboards voor de jongens gemaakt, ik kan je verzekeren die zouden net zo geweldig zijn. Bekijk hier nog even mijn voorgaande blog over Émile et Ida om nog meer inspiratie op te doen.

Émile et Ida vanaf volgende week te koop bij: Joris en JuulBoemerang-kindermodeTjonge! & Klein beginnen

Prachtige meiden collectie van Emile et Ida

 

Geweldige items voor de baby meisjes- Super!

Related Posts

Comments

2 comments

 1. Manon

  29 February 2012

  Hi Riana,Het is inderdaad erg leuk! Ik weet dat het bij Tjonge is uitgeleverd maar die hebben het (nog) niet online staan. Bij smallable.fr is het in ieder nu al geval online! Alleen zijn de verzendkosten vanuit Frankrijk iets hoger. Er zijn nog maar 4 winkels in Nederland die het zomer 2012 gaan verkopen, gelukkig komt het in FW 2012-2013 al in meer kinderwinkels in Nederland en zelfs Kixx-online heeft het dan in haar assortiment!Als je een bepaald item wilt zou ik gewoon even de 4 winkels (stuk voor stuk ook erg leuke winkels dus als je in de buurt bent;-) kun je ook even gaan kijken!) bellen en vragen of ze het al binnen hebben en kunnen verzenden!Enjoy kidsfashion!Liefs Manon

 2. riana

  29 February 2012

  Supergaaf merk! Helaas heb ik het nog niet kunnen ontdekken in de webwinkels..

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.