• 17 November 2016
  • Brand talk

Ebzo voor alle deugnieten, klessebessen en knapperds

Ebzo

Soms ontdek ik merkjes waar ik heel blij van wordt. Ebzo is daar een voorbeeld van. Niet alleen omdat de kleding heel leuk is, maar zeker ook door het verhaal er achter. Bij Ebzo wordt alle kleding met de hand gemaakt in Nederland. Ook worden alle stoffen eerst gewassen voordat er kleding van gemaakt wordt. Zo kan je er dus zeker van zijn dat de kleding niet meer krimpt tijdens het wassen thuis. Kijk, daar is dus echt over nagedacht en daar hou ik van!

Ebzo maakt kleding in maat 62-68 t/m 110-116. Dus heb jij een kleintje in huis met deze maten en hou je van zachte kleding en schuw je een beetje humor in kinderkleding niet? Dan kan je bij Ebzo je hart ophalen. Toffe sweaters en dresses met grappige prints en statement teksten afgewisseld met broekjes en rokjes in bijpassende stoffen en kleuren.  Daar maakt jouw kleine ‘deugniet’, ‘klessebes’ of ‘knapperd’ toch echt wel de blits mee? Style het nog even af met één van die toffe beanies of sjaals en je outfit is helemaal compleet.

Omdat alles met de hand gemaakt wordt, duurt het wel ietjes langer voordat je de kleding in huis hebt. Verwacht dus geen ‘voor 21.00 uur besteld, morgen in huis’ policy. Maar wat maakt het ook eigenlijk uit als het betekent dat je iets bijzonders in huis krijgt? Geen massa productie en dus geen kleding waar alle kinderen mee lopen. Dat is toch zeker het wachten wel waard?

Je shopt het in de webshop van Ebzo.

ebzo-2ebzo-8

Processed with VSCO with hb1 preset

ebzoebzo-6ebzo-3

Related Posts