• 13 November 2017
  • Kindermode styling, Van de blogger...

Zo combineren wij een denim dungaree

Eindelijk een dungaree

Al meerdere seizoenen probeer ik hier in huis een denim dungaree te slijten. Ik vind ze namelijk helemaal geweldig, maar ik kreeg elke keer een negatief antwoord op mijn vraag of Noémi het ook leuk vond. Totdat ik haar een tijdje geleden deze dungaree van I Dig Denim liet zien, toen riep ze eindelijk volmondig ‘ja’ en hebben we hem gelijk in huis gehaald. Ondanks dat hij gemaakt is van denim is hij superzacht en de distressed details en het baggy model maken hem superstoer en lekker anders.

Kleur is altijd een absolute musthave in de kast van Noémi. Ondanks dat we vaak ook veel zwart hebben, bestaat het grootste deel van haar kledingkast toch ook echt wel uit gekleurde items. Dit paarse shirt van Gugguu past dan ook helemaal in haar garderobe. De kleur is prachtig en zeker in combinatie met het lichte denim en de smokey blue beanie.

Wat ons betreft mag de temperatuur gaan dalen

De zwarte winterjas ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook nog heel erg warm en extreem waterdicht. Echt een winterjas waarmee ze de hele winter door kan. Ook al wordt het -20 … geen probleem! Warmte gegarandeerd dus wat ons betreft mag de temperatuur gaan dalen.

Related Posts