• 10 September 2018
  • Shop favorieten

De ultieme baby garderobe

Baby op komst? Tijd om een baby garderobe aan te schaffen …

Ik kan me nog herinneren wat het allereerste was dat ik wilde doen toen ik net hoorde dat ik zwanger was. Dat was shoppen!!! Mezelf helemaal onderdompelen in schattige, kleine babykleertjes dat was wat ik wilde. En dat is wat ik dus ook inderdaad gedaan heb.

Mixen en matchen …

Vandaag mocht ik dat nog even dunnetjes over doen. Niet voor mezelf deze keer, maar wel voor jullie, onze lezers met een kleintje op komst. Ik heb ervoor gekozen om een top 10 mooie kleertjes te maken die je onderling ook met elkaar kan mixen en matchen. Een fijne garderobe voor een lief klein jongetje of een stoer klein meisje dus.

Laat je vandaag lekker inspireren of laat deze post zien aan een vriendin, buurvrouw, zus, nichtje of andere fantastisch mooie zwangere vrouw.

Tip van ons: laat je niet teveel leiden door het label “jongen” of “meisje” die de merken op de babykleding zetten. Kies gewoon wat je zelf mooi vindt voor je kleintje en of dat van de jongens of meisjes afdeling komt? Who cares!

 

1. Gevoerd vestje. Voor een baby heb je echt geen heel dik jasje nodig. Zo’n lekker gevoerd vest is echt warm genoeg als je kleintje in de wagen ligt.
2. wit gebreide trui. Zo’n mooi gebreid truitje is echt al heel lang een klassieker voor baby’s. Wil je geloven dat ik vroeger ook zoiets aan had toen ik een baby was?
3. gestreept broekje. Met een streepje zit je altijd goed. Dit exemplaar is uitgevoerd in badstof en zit dus ook nog eens lekker.
4. ‘hello world’ shirtje. Wie zegt er dat blauw alleen voor babyjongens is? Wij zeker niet! Donkerblauw staat ook prachtig bij een klein meiske.
5. mintgroene sweater. De all over print van dieren geeft deze sweater een vrolijke uitstraling.
6. spijkerbroekje. Ziet eruit als een spijkerbroek, maar is een joggingbroekje en draagt dus veel lekkerder voor een kleintje.
7. groene sweater. Deze kleur groen is één van de trendkleuren deze winter.
8. broekje. Dit broekje met printje is toch te mooi?
9. shirt met konijntje. Schattig printje die zowel voor jongens als meisjes erg leuk is.
10. broekje met verticaal streepje. Zo klein en dan al zo hip? Yes, het kan!

Related Posts