• 18 January 2017
  • Outfit inspiratie kids

De style van THEA__MKK en haar stoere zoons!

De style van THEA__MKK en haar stoere zoons! ….

Vandaag is het de beurt aan Thea om haar liefde en creativiteit in de kindermode met de JustbyManon lezers te delen.

Een maand geleden werd ik op instagram getagd door Thea ( Instagram thea__mkk ) ze liet me de collectie van Daphne Vos zien. Oei dat zag er tof uit. Te gekke styles gemaakt met de leukste dessins. Ik vroeg Thea om een toffe styling te doen voor op het blog…

Thea heb ik ontmoet tijdens een JustbyManon styling event. Ze heeft een geweldige kindermode style en is net zoals ik moeder van drie zoons. Ze is dol op het zoeken naar de tofste outfits en combinaties voor haar stoere blonde drietal.. Ik vind haar style en boys echt te gek, en volg haar daarom ook erg graag.

Leer Thea kennen.
Hi! Mijn naam is Thea. Moeder van drie zoons, Mink (6 jaar) Kaj (4 jaar) en Kjelt (2 jaar).
Sinds de geboorte van Mink is ook mijn liefde voor kinderkleding geboren. Want wat is er veel mooie kleding te vinden! Ja, ook voor de jongens.  Juist voor jongens! 

Daphne Vos
Op Instagram kwam ik het Nederlandse merk Daphne Vos tegen. Daphne Vos maakt baby- en kinderkleding met unieke prints een merk dat bij mijn zoontje past en waarmee ik fijn kan mix & matchen. De toffe prints van Daphne Vos kunnen op allerlei verschillende kleuren stof gedrukt worden. Naast shirts maakt Daphne Vos ook broekjes, salopettes, jurkjes en knuffels.

Kjelts zijn outfit of the day!
Ik koos voor Kjelt het shirt met mijn favoriete Daphne Vos opdruk, de boys! De print wordt door Daphe Vos gezeefdrukt, met inkt op waterbasis dus veilig voor je kindje! Bij dit shirt draagt hij een leggingbroekje van MarMar Copenhagen, wel in een maatje groter zodat hij iets ruimer valt. Ik style de outfit af met de stoere Dr Martens.

Het broekje van MaMar Copenhagen komt uit de winkel van Nyn-styles. Kennen jullie deze fantastische kinderkledingwinkel met webshop uit het Noorden al?

Volgende week laat Thea nog een outfit zien met haar zoontje Kaj in de spotlights! Vind je het leuk om Thea ook te volgen op instagram? Hier klikt je direct door naar haar account  @thea__mkk .  

JustbyManon - Daphne Vos- Thea__mkk de style van_-8JustbyManon - Daphne Vos- Thea__mkk de style van_-15JustbyManon - Daphne Vos- Thea__mkk de style van_-9JustbyManon - Daphne Vos- Thea__mkk de style van_-10JustbyManon - Daphne Vos- Thea__mkk de style van_-12JustbyManon - Daphne Vos- Thea__mkk de style van_-11


Lijkt het je ook leuk om jouw kindermode style aan de lezers van JustbyManon te laten zien, mail mij dan. We vinden het super leuk om met onze lezers samen te werken.

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.