• 31 October 2018
  • Outfit inspiratie kids

de coole manier om een klassieke jurk te dragen

de coole manier om een klassieke jurk te dragen

Zo’n klassieke jurk is fantastisch. Bij sommige meiden is het een jurk die ze elke dag willen dragen, maar bij andere meiden is het vooral een jurk die ze tijdens een feestje dragen. Mocht dat laatste nou het geval zijn (of je bent gewoon op zoek naar een toffe nieuwe outfit) dan hebben we vandaag een outfit gemaakt waarbij we laten zien wat de coole manier om een klassieke jurk te dragen is.

Wij combineren hem met een skinny jeans? Echt waar? Een jurk over een spijkerbroek? Bedoel je niet: jurk met maillot of legging? Nope, zeker niet! Vooral als het een wijder exemplaar is als deze dan staat het heel erg gaaf om een jurk over een jeans te dragen. Advies is dan wel om het over een skinny jeans te doen, anders kan het al snel een beetje te grof overkomen.

Gooi er een lekker warm baggy vest overheen en stijl het af met het meest fantastische paar gouden schoenen dat ik in tijden heb gezien! De geblokte sokken zwakken het sjieke van de schoenen weer een beetje af en maken de outfit helemaal af.

 

zwart baggy vestschattige jurkgeblokte sokkenskinny jeansgoudkleurige schoenen

Related Posts