• 25 January 2017
  • Kindermode styling

De style van THEA__MKK en haar stoere zoons!

De style van THEA__MKK en haar stoere zoons!

Heb je vorige week de fantastische styling van Thea bij haar jongste zoontje Kjelt gezien? Gemist, bekijk het blog dan hier nog even terug.

Ik heb Thea ontmoet tijdens een JustbyManon styling event. Ze heeft een geweldige kindermode style en is net zoals ik moeder van drie zoons. Ze is dol op het zoeken naar de tofste outfits en combinaties voor haar stoere blonde drietal.. Ik vind haar style en boys echt te gek, en volg haar daarom ook erg graag.

Leer Thea kennen.
Hi! Mijn naam is Thea. Moeder van drie zoons, Mink (6 jaar) Kaj (4 jaar) en Kjelt (2 jaar).
Sinds de geboorte van Mink is ook mijn liefde voor kinderkleding geboren. Want wat is er veel mooie kleding te vinden! Ja, ook voor de jongens.  Juist voor jongens! 

Vandaag laat stoere Kaj (4) op JustbyManon zijn te gekke jongens outfit zien!

Kaj draagt een leger groene sweater van Daphne Vos met een opdruk van gewichten. Hoe leuk! Onder deze sweater draagt hij een wit grijs gestreept shirt van het merk Gray Label. Omdat Kaj net 4 jaar is geworden vond ik het tijd worden voor een mooie stoere jeans. Kaj is namelijk een echt legging en sweatpants jongentje en draagt liever geen jeans.

Ik koos voor een jeans van het merk BOOF. Deze jeans voelt zacht aan en er zit stretch in dus het zit ook nog eens heerlijk. Kaj is ook fan! De jeans hebben ook nog eens prachtige details.

De Boof jeans en het gestreepte Gray label shirt komen uit de winkel van Nyn-styles. Kennen jullie deze fantastische kinderkledingwinkel met webshop uit het Noorden al? JustbyManon - Daphne Vos- Thea__mkk de style van_-3JustbyManon - Daphne Vos- Thea__mkk de style van_-4JustbyManon - Daphne Vos- Thea__mkk de style van_-5JustbyManon - Daphne Vos- Thea__mkk de style van_-7JustbyManon - Daphne Vos- Thea__mkk de style van_

Daphne Vos- Thea__mkk de style van_-2


Lijkt het je ook leuk om jouw kindermode style aan de lezers van JustbyManon te laten zien, mail mij dan. We vinden het super leuk om met onze lezers samen te werken.

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.