• 09 November 2017
  • Kindermode styling, Van de blogger...

stoere meisjesoutfit in herfstkleuren

Coolness is her middle name

Voor Noémi geen schattig roze, tule, ruches, kantjes of ook maar iets wat enorm girly is. Ok, misschien heel af en toe wil ze wel een uitzondering maken voor een feestje, maar over het algemeen wil ze bovengenoemde dingen echt niet aantrekken…no way José! Coolness is her middle name!

Mocht jij nou ook in het bezit zijn van zo’n exemplaar, ik bedoel natuurlijk zo’n ontzettend lieftallige dochter, dan zou zij ook wel eens heel blij kunnen worden van deze outfit. De broek met ogen van NUNUNU wordt omschreven als een legging, maar omdat hij gemaakt is van 100% katoen, valt hij meer als een lekkere zachte broek. En zo dragen wij hem dus ook. Om het stoere thema voort te zetten, combineren we hem met één van de top MUSTHAVES voor meisjes dit seizoen: de coltrui! Vrijwel elk merk heeft er één in de collectie dit seizoen en vooral met strepen zie je ze erg veel. Dit is een heel erg budgetvriendelijk exemplaar die je vast gelijk voor je dochter aan wilt schaffen als je de prijs ziet.

Daar bovenop draagt ze een item waar ik dus al een jaar lang enorm verliefd op ben. We zagen hem op de Kleine Fabriek van winter 2016 voorbij komen en toen wist ik al dat Noémi hem echt MOEST hebben. Waarom? Ten eerste omdat ik de geborduurde print achterop gewoon supermooi vind (de felle kleuren op het legergroen zijn toch prachtig?) en ten tweede omdat Kyoto nou eenmaal één van onze favoriete steden is. Het is een jasje van Indian Blue Jeans en qua details prachtig. Tip van ons is wel om hem even een maatje groter te bestellen dan je gewend bent, want hij valt wat kleiner dan normaal. Noémi draagt gewoonlijk maat 134-140, ze heeft van dit jasje maat 10 en het zit nèt aan. Voor een iets relaxtere fit (of de winter door) had hij iets ruimer mogen zijn.

Om het geheel compleet te maken draagt ze er een beanie van The Animals Observatory en lakroze Dr. Martens bij.

Related Posts