• 21 August 2018
  • Kindermode styling, Outfit inspiratie kids

Het vet-ste vest van dit seizoen!

De nazomer is qua mode gezien nogal een lastige periode. Je zomerkleding ben je al een beetje zat, en zonder jas- vest of trui  is het vaak nét eventjes te koud. Maar welke outfit voldoet dan wel?

We hebben een van de fijnste zomers gehad ooit, maar helaas komt de herfst er toch binnenkort aan. Welke outfit is dan het meest geschikt om rond 7:00 uur op de fiets richting school aan te trekken zonder dat je ‘s middag peentjes zweet als je terug fietst.

Het trainingsjack van Converse dat Thom in deze styling draagt is hiervoor precies goed! Een jas die niet te warm is en als het straks kouder wordt ook nog eens als vest gedragen kan worden.

De camouflage print voor boys kán altijd! 

Kortom: een topper voor elke leeftijd. Sterker nog: je kan hem eindeloos combineren. Een flater slaan qua combi met een camouflage print is ook bijna onmogelijk. Maar goed,  wij combineren het vest met retro twist nu met een vale jeans (het is nog zomer!) samen met een longsleeve voorzien van gave print. Thom koos direct voor deze longsleeve van Scotch Shrunk door de prachtige heldere kleuren van de print én het toffe bergen dessins op de sleeves. Knalrode sneakers erbij en vette pet en Thom is qua outfit klaar om naar school te gaan.

Welke kleur zou jouw zoon dragen onder dit camouflage jack? 

Outfit Thom
camouflage vest Converse – T-shirt printjongensjeanspet Indian Blue Jeans – sneakers – rugzak herschel

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.