Neem contact met ons op

We vinden het erg leuk om emails te ontvangen van onze lezers. Stuur ons een e-mail als je vragen hebt over bijvoorbeeld onze website, de posts die we hebben geplaatst over als je andere ideeën of suggesties hebt. We proberen hier dan snel naar te kijken en een reactie te sturen!

HET JUSTBYMANON TEAM

Advertentie mogelijkheden

We werken graag samen met retailers, brands over andere bedrijven om te kijken naar advertentiemogelijkheden via JustbyManon, of over andere diensten die wij aanbieden. We bieden niet alleen advertentiemogelijkheden aan via JustbyManon, maar kunnen ook meedenken bij bijvoorbeeld kindermode styling, online lanceringen van collecties of andere specifieke marketing mogelijkheden. En sinds begin 2017 bieden wij ook mogelijkheden om jezelf als shop in de picture te spelen via de JustbyManon-Shops en JustbyManon-Events pagina. Stuur ons een email via onderstaande button voor een verzoek over advertenties en meld je via de link aan voor het aanmelden voor een shops of event. Wij nemen snel contact met je op!

VERZOEK

Volg ons

We zijn niet alleen actief via de website, maar ook via social media. Volg JustbyManon op social media, zoals vele anderen al hebben gedaan. Je kunt ons volgen via Instagram, Pinterest en Facebook. Heb je iets anders leuks te melden, stuur een email via onderstaande button. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

DROP A LINE

KvK Utrecht 30279392 | BTW NL110501871B01
Gevestigd in Houten (geen bezoekadres)

Contact email: info@justbymanon.nl