• 28 December 2017
  • Brand talk, Kindermode styling, Outfit inspiratie kids

Comfortabele jurk met all-over print

from seed to sprout

Wauw, wat een geweldige jurk van Gro company! De kleur is prachtig, warm donkergrijs met groen/blauwe ondertoon. Het ontwerp van deze jurk is minimalistisch en verfijnd. De all-over print op deze jurk, kleine zaadjes zijn met de hand geschetst. Een prachtig detail, van de hand van de ontwerpster.

Door de col en gelaagd kraageffect, heeft de jurk een prachtige nieuwe vorm. De geplooide rok, zorgt voor een mooi zwierig effect. Iets wat Orminde fantastisch vind, als een ballerina mooie rondjes draaien.

De schoen, de print een echte MUST-HAVE!

De desert boot is één van mijn favorieten model schoenen, een unisex schoen die makkelijk combineert bij verschillende kindermode stijlen. Deze fantastische desert boot met leopard print, combineert geweldig met het prachtige jurkje. Beiden hebben een all-over print, wees niet bang om prints te combineren in een outfit, zowel bij kleding als accessoires en schoenen.

Happy Horse

De sokken in de kleur Lucky lizard, een zacht groene kleur combineert perfect bij zowel de jurk als de schoenen. De grappige happy horse sokken hebben zwarte franjes aan de achterzijde, dit geeft net even een grappig en kek detail aan de outfit!

 


 

Related Posts