• 23 October 2018
  • Brand talk

‘CAPSULE COLLECTION’ NURSERY ESSENTIALS & HOME House of Jamie

‘Capsule collection’ nursury essentiels & home van House of Jamie

Ben je ook fan van de collecties van House of Jamie? Of compleet verliefd op de Rocky Leopard print van dit seizoen? Dan is de nieuwe ‘Capsule Collection’ nursury essentiels & home een enorme aanrader voor jou!

Je zal aangenaam verrast gaan worden door de edgy zwarte uitvoering van de stof die ze bij House of Jamie ‘Geometry Jacquard’ noemen. Het bijzondere aan deze stof is dat hij met twee verschillende weeftechnieken gemaakt is. Waardoor je een dubbelzijdige stof krijgt met een subtiel quilted effect krijgt. Een vrij technisch verhaal, maar het komt er vooral op neer dat het er ontzettend gaaf uit ziet.

En wat dacht je van de home items in de Rocky Leopard print? Als je al verliefd was op de kleding in die print dan ga je dat zeker ook worden op de items uit de nursery & home collectie. Waarom was dit er allemaal niet toen onze kinderen nog klein waren? Dan had ik zeker zo’n Rocky Leoprad reisslaapzak in mijn denimblauwe Bugaboo gelegd!

Wat ook erg fijn is, en zeker voor de allerkleinsten onder ons, is dat de producten allemaal Fair Trade zijn en gemaakt zijn van OEKO-TEX gecertificeerd katoen en 100% organic linnen. Goed voor je kleintje voor nu en goed voor de toekomstige wereld van je kleintje. Kijk, dat vinden we toch ook fijn om te weten.

De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in de webshop van House of Jamie.

Kijk hieronder naar beelden van de nieuwe nursury essentiels & home collectie. Wij vinden hem te gek! En jij?

Related Posts