• 16 September 2018
  • Outfit inspiratie kids

De camel winterjas voor jongens!

Een wollen camelcoat is te gek, maar ik krijg mijn zoons daar echt (meer) niet in. Hoe fantastisch, stylish en fashionable ik het ook vind, ik mocht dus opzoek gaan naar een camel winterjas voor jongens die bij de stijl van mijn denim boys past.

En die heb ik gevonden. Kijk dan wat een topper. Een camel kleurige jongensparka met hele subtiele neon gele details. De camel parka is gemaakt van waterafstotend materiaal en heeft een zachte fleece voering aan de binnenkant.

Qua stijl heb ik gemerkt dat Guus de afgelopen twee jaar aan het veranderen is. Van urban gaat ook hij ( net als zijn twee grote broers) steeds meer een jeans jongen worden. Uiteraard doen we dat dan wel op een toffe manier want voor de outfit van vandaag mixen we deze twee stijlen door elkaar zodat ik hier een echte Guus outfit van maak.

Camel en jeans is wat mij betreft zowel voor jongens een ultieme kleuren mix. De coole boys sweater met blauw met zwarte army print mengt deze outfit just the way i like it. Fijne skinny jeans voor jongens eronder en toffe beanie met skull robot erbij en voila, de urban jeans boy is klaar voor school. Oh nee, nog even zijn  hippe sokken en stoere sneakers pakken…

 

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.