• 23 March 2018
  • Brand talk, Outfit inspiratie kids

Mini & me outfit ByBar girls zomercollectie 2018

Op vrijdag showen we een mini & me outfit.  Het is bijna weekend en om dat te vieren show ik jullie vandaag een outfit uit de ByBar girls zomer collectie 2018 die ook in damesmaten te verkrijgen is.

Feel free to copy your daughter, want haar outfit is zo knap!

En dat nemen wij het liefst heel letterlijk. ByBar is een merk waar ik zo knetterdol op ben, dat ik zo de complete collectie voor mezelf zou kunnen kopen. De ByBar stijl, de kleuren, de prachtige materialen. Niet te opvallend, maar stuk voor stuk items waar je hopeloos verliefd op kan worden als je ze aantrekt.

Ik hou van mini & me styling. Natuurlijk kan ik dat niet één op één met mijn boys, maar als we samen weggaan, dan hou ik ook wel eens rekening met de kleuren die we dragen.

Met ByBar kun je écht samen in het zelfde want veel items uit de ByBar collectie zijn er ook in de ByBar girls collectie voor meiden van 4 t/m 14 jaar. natuurlijk kun je ook wat creatiever zijn met mini & me stijlen en ga je wel in dezelfde kleuren of print maar mix je het af met nét weer andere items.

Ik show jullie vandaag de outfit van Fem met de outfit tips voor mini & me styling erbij.

Ga jij ook wel eens ton sur ton of matching met je zoon of dochter?

Shop deze outfit voor mini
roksweaterT-shirtsokken 

Shop deze outfit voor mom
roksweaterT-shirtsokken

 

Ben je benieuwd welke items ik in de stijl van deze ByBar girls outfit zou dragen? Check dan deze links voor mijn outfit.

Matching maar nét anders… voor moms.
broekblouseshirtsokkenschoenen 

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.