Vrijdag 24 november 2017 is het weer Black Friday!

Vorig jaar kwamen wij met de beste black friday kindermode deals voor deze dag… wat begon als een lijstje, werd dé lijst der lijsten!

En met meer dan 10.000 unieke bezoekers op 1 dag een topper van een advertentie model voor zowel fysieke als webwinkels met kinderkleding gebleken.

JustbyManon werkt dolgraag met jullie samen. Zou je ook wel eens je merk of winkel op het kindermode platform van JustbyManon terug willen zien?  Of één van je merken onder de aandacht willen brengen? Wil je jouw shop ook graag zien tussen JustbyManon shops?  Mail ons vooral, wij vinden het super om de samenwerking met jullie op te zetten. Voor Black Friday 2018 maken wij een lijst waar je GRATIS op kunt staan, dus wat houdt je tegen? 

Wat moet je doen om in de lijst met Black Friday kindermode deal te komen?

Verzin een leuke deal of actie voor jouw winkel, merk of webshop voor vrijdag 24 november 2017  ( vereiste is kindermode)  en vul het onderstaande formulier volledig in vóór maandag 20 november 2017. Wees creatief en uniek!  Dat maakt het bereik voor je shop groter. 

Wij zorgen er dan voor dat op vrijdag 24 november 2017 een spetterende Black Friday kindermode lijst online gaat!

  • Add a new row
  • VOORWAARDEN: JustbyManon kan beslissen om zonder opzegging van reden een Black Friday deal niet plaatsen. Heb je vragen en/of wil je dolgraag ook op en andere manier samenwerken met JustbyManon, stuur dan een mail naar manon@justbymanon.nl
  • Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.