• 13 September 2017
  • Shop favorieten

Allemaal beestjes

Allemaal beestjes. Zoveel beestjes om me heen

Als ik deze songtekst zie staan, denk ik persoonlijk nog wel eens aan andere beestjes en krijg ik spontaan jeuk op mijn hoofd! Maar die beestjes bedoel ik dus niet. Nee, in dit geval bedoel ik gewoon alle dieren die we deze winter op kinderkleding vinden en die hebben we dus vandaag allemaal op een rijtje gezet.

1. blauw shirt met ruches. Ik ben groot fan van deze ‘space poodle’ print.
2. rokje  De tijd dat alleen de “Veerkampjes” een panterprint droegen is voorbij. De panterprint is echt niet meer weg te denken uit het modebeeld. Deze rok is heel mooi met een zwarte blouse of een zwarte coltrui.
3. shirt met vlinders. In het dagelijks leven heb ik echt een fobie voor vlinders (ik weet het: hij is heel bijzonder), maar op dit shirt vind ik ze prachtig. Waarschijnlijk omdat ze hier niet zo verschrikkelijk langs komen fladderen.
4. zandkleurige sweater. Warme sweater met een mandril aap op de voorkant.
5. baseball jack. Tijgers zijn altijd cool en mogen dus zeker niet in dit rijtje ontbreken.
6. sweatpants. Dinosaurussen zijn wel uitgestorven, maar op deze sweatpants zijn ze nog levensecht. Speciaal voor de dino fans houden.
7. donkerblauw shirt voor meiden. Shirt met een kleurrijke geometrische uil op de voorkant.
8. babybroekje. Panda’s blijven toch magisch mooie dieren. Je kleintje kan nu met panda’s op zijn of haar beentjes lopen.
9. dog logsleeve. De teckels op dit shirt zijn zo grappig en eigenwijs.
10. honden rugtas. Ok, deze kan je inderdaad niet aantrekken, maar hij is zo geweldig dat hij niet in het rijtje mag ontbreken!

Related Posts