Wat is JustbyManon SHOPS?

De leukste kinderkleding winkels en webshops of de plek waar jij die vette sneakers of fijne kinderschoenen kan kopen? Die kun je nu vinden via JustbyManon-SHOPS.

We hebben vaak de vraag gekregen van onze lezers of wij een overzicht van de kinderkledingwinkels in een bepaalde stad of provincie konden toesturen. En nu hebben we deze online gezet op JustbyManon: Een platform waar alle kindermode winkels en webwinkels samen komen. In één oogopslag alle winkels met kindermode in een stad of provincie selecteren en gelijk inspiratie voor de laatste trends opdoen? JustbyManon-SHOPS biedt deze mogelijkheid.

Welke winkels kan ik hier vinden?

In JustbyManon-SHOPS verzamelen wij alle fysieke en online kindermode verkooppunten van Nederland, zowel kleding, schoenen als accessoires . Ook al zijn het er heel veel, je kunt selecteren op diverse filters zodat je snel jouw favoriete winkels voor je hebt.

Ben je naar een specifiek merk op zoek, dan kun je in de zoekfunctie op de merknaam “zoeken”. Binnen no time zie jij de lijst met winkels die binnen dat profiel passen. En als klap op de vuurpijl kun je de fysieke winkels op de kaart van Nederland bekijken en zó snel beoordelen welke kinderkleding shop route jij gaat maken! Met deze nieuwe SHOPS zet JustbyManon kindermode in Nederland op de kaart.

Hoe kan ik een winkel aanmelden?

Tekst, foto, adres en andere gegevens van de shop kunnen via onderstaand invulformulier worden doorgegeven. Het is belangrijk om te weten dat de tekst die je invult, exact hetzelfde op de website wordt weergegeven. Dus graag goed checken of de tekst juist is en of alles staat vermeld, wat je zou willen vermelden (bijvoorbeeld de merken die je hebt liggen). Alle fysieke en online kinderkleding/ kinderschoenen winkels en kindermode merken uit Nederland komen in aanmerking voor een plekje in de SHOPS pagina op JustbyManon. Zodra je het formulier volledig hebt ingevuld en de SHOP hebt aangemeld, staat deze binnen 5 werkdagen online voor de komende 12 maanden.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt voor de vermelding in SHOPS  €8,50* per maand voor een periode van 12 maanden ( €100,*/12 maanden) Je ontvangt een factuur van de kosten voor de komende 12 maanden, inclusief de BTW, na het online gaan van de SHOPS op JustByManon. Deze factuur is vervolgens direct betaalbaar.

Nu korting tot 1 januari 2018!
Als je vóór 1 januari 2018 je SHOP aanmeldt ontvang je 2x een EVENT gratis ( t.w.v. €40,00*). Zodra je een SHOP voor 1 januari 2018 hebt aangemeld, zullen we je berichten welke gegevens we nodig hebben voor deze EVENTS (dit kun je ook terugvinden op de aanmeldingspagina voor EVENTS).

*de vermelde bedragen zijn excl. BTW

Wat is nog meer belangrijk?

Jaarlijkse JustbyManon Top 25 kinderkleding winkels
Heb je een vermelding op JustbyManon SHOPS, dan ding je automatisch mee aan ons jaarlijkse lijst met top 25 kinderkleding winkel én top 25 webshops met kindermode.

Kijk ook naar JustbyManon-Events
Naast de vermelding op SHOPS, kun je ook gebruik maken van EVENTS. Dit is een mooie tool om de justbyManon lezers op de hoogte te houden van de nieuwtjes uit jouw winkel/ webwinkel of van jouw merk.

Vragen?
Liever eerst meer informatie ontvangen over SHOPS of heb je vragen? Mail ons eerst even op info@justbymanon.nl, we adviseren je graag.

 


INVULFORMULIER
Door onderstaand formulier in te vullen en te versturen, ga je akkoord met bovenstaande werkwijze en ontvang je na plaatsing van de shop op JustbyManon-SHOPS direct de factuur. Liever eerst meer informatie ontvangen over SHOPS of heb je vragen? Mail ons eerst even op adverteren@justbymanon.nl, we adviseren je graag. JustbyManon behoudt zich het recht om de aanvraag van een shop te weigeren.