Wat is JustbyManon EVENTS

Op JustbyManon brengen we niet alleen alle kinderkledingwinkels, webshops en merken samen, maar willen we de JustbyManon lezers ook dolgraag laten weten welke events er in de fysieke en/of online kinderkleding winkels worden georganiseerd. Speciaal daarvoor hebben we JustbyManon-EVENTS ontwikkeld.

Wat kan ik hier vinden?

Zie het als een inspiratie pagina gemaakt vanuit het hart van de kindermode. Webwinkels, kinderkledingwinkels maar ook merken kunnen op deze manier heel toegankelijk alles delen met de lezers van kindermode platform JustbyManon. En andersom kunnen de JustbyManon lezers op de hoogte blijven van de EVENTS die worden georganiseerd in de winkels (offline en online).

Wat kan een EVENT zijn?

Een EVENT kan van alles zijn: een (online) lancering van een nieuwe collectie of merk in je (online of web) winkel, het moment dat de sale losbarst, een styling event of modeshow, maar ook een speciale VIP avond voor de trouwe klanten. Een EVENT kan van alles zijn. Een EVENT kan iets groots zijn maar mag ook een kattebelletje zijn. Een flatlay met een foto gewoon ter inspiratie. Een outfit van de dag of …, you name it. Wees creatief en verzin een tof EVENT om de JustbyManon lezers te inspireren.

Hoe werkt het aanmelden?

Tekst, foto, adres en andere gegevens kunnen via onderstaand invulformulier worden doorgegeven. De winkels, webwinkels en merken kunnen dan ook hun fysieke of online events op datum inplannen, wat ook zichtbaar zal zijn op de EVENT pagina. Het is belangrijk om te weten dat de tekst die je invult, exact hetzelfde op de website wordt weergegeven. Dus graag goed checken of de tekst juist is en of alles staat vermeld, wat je zou willen vermelden over het EVENT. Zodra je het formulier volledig hebt ingevuld en het EVENT hebt aangemeld, staat deze binnen 5 werkdagen online totdat het EVENT plaatsvindt. Is de datum van het EVENT verstreken, dan verdwijnt het EVENT automatisch.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt per EVENT €20,00*. Je ontvangt de factuur (inclusief BTW) direct na het online gaan van het EVENT, welke direct betaalbaar is. Vervolgens is het EVENT zichtbaar tot en met de datum van het EVENT en daarna wordt het EVENT van de website verwijderd (inclusief archieven).

*de vermelde bedragen zijn excl. BTW

Vragen?
Liever eerst meer informatie ontvangen over EVENTS of heb je vragen? Mail ons eerst even op info@justbymanon.nl, we adviseren je graag.

 


INVULFORMULIER
Door onderstaand formulier in te vullen en te versturen, ga je akkoord met bovenstaande werkwijze en ontvang je na plaatsing van het EVENT de factuur. Liever eerst meer informatie ontvangen over EVENTS of heb je vragen? Mail ons eerst even op adverteren@justbymanon.nl, we adviseren je graag. JustbyManon behoudt zich het recht om de aanvraag van een event te weigeren. 

 

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • Accepted file types: jpg, png.
  • Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.