• 16 August 2018
  • Outfit inspiratie kids

50x back to school musthaves selected by JustbyManon op Kixx-Online

Voor velen is het nog hartje zomer, en dat betekent dat het gewoon nog lekker vakantie is. Maar voor sommigen staat de eerste schooldag alweer bijna voor de deur.

Kixx-Online vroeg ons om een lijst samen te stellen met onze 50x back to school musthaves uit hun mooie assortiment.

Ik moet heel eerlijk bekennen dat het hele “back to school” fenomeen bij mij niet echt samen gaat met nieuwe outfits. De boys gaan op hun eerste schooldag niet in hun spiksplinternieuwe kleding, schoenen en tas naar school… Eh, dat dacht ik altijd!  Maar nu ik erover nadenk merk Ik dat we toch wel weer veel nieuwe winterkleding voor de kinderen hebben gekocht. En nieuwe schooltassen hebben we ook gescoord. Ik ben blijkbaar toch meer guilty aan de back to school hype dan ik in eerste instantie dacht.

Natuurlijk willen wij dolgraag voor jullie zo’n favorieten lijst samenstellen. Na de zomervakantie krijg ik namelijk altijd weer onwijs veel zin om alle zomerkleding uit de kasten te halen en/of de garderobes van de jongens weer een update te geven met nieuwe winterkleuren en trendy items. Ruimte maken voor nieuwe kleding, héérlijk!

Nu de kids iets ouder worden merk ik alleen wel dat ze na een seizoen niet zoveel gegroeid zijn. De kleding past gewoon nog. Het excuus dat ze weer een maatje groter nodig hebben, gaat dus helaas niet meer op!

Ik heb me gewoon laten verleiden door alle mooie kids collecties die er zijn binnen gekomen bij Kixx Online en heb daar samen met mijn team een topper van een lijst van gemaakt! Voor deze items heb je geen excuses nodig, ze zijn stuk voor stuk eye-catchers en ik kan niet wachten om jullie volgende week een aantal leuke outfit inspiratie’s te laten zien.

Bekijk nu alvast onze Back to School favorieten van JustbyManon hier.

Heb je een te gek item gezien en wil je graag weten hoe wij die zouden combineren.  Stuur dan een e-mail met link van het item incl geslacht en maat naar info@justbymanon.nl en dan maken wij een speciale outfit voor jouw kindje.

 

Bekijk nu alvast onze Back to School favorieten van JustbyManon hier.

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.