• 12 April 2018
 • Outfit inspiratie kids

48 x zomer outfits voor kinderen tijdens het styling event bij Kids Department.

Een prachtige look voor je kinderen is sneller gemaakt dan je denkt. Want in de zomer kom je met een t-shirt en een short al heel fashionable voor de dag. Een paar toffe sokken of een hip jack erbij en hun hippe outfit is compleet.

Om jullie even een zomer inspiratie BOOST te geven hebben we hieronder alle 48 zomer outfits voor kinderen die wij afgelopen zaterdag tijdens het styling event bij Kids Department hebben gemaakt geplaatst.

Zo kan iedereen die erbij was nog even nagenieten. Want was was het GENIETEN! En kan iedereen die geen plekje heeft kunnen bemachtigen zich laten inspireren door de 48 zomer outfits voor kinderen die het JustbyManon styling team heeft gemaakt.

We zijn heel benieuwd welke outfit jullie favoriet is!

Wellicht een beetje overbodig om te zeggen, maar alle outfits zijn te shoppen bij Kids Department en dus ook online te shoppen voor jullie. Heb je vragen over een bepaald merk of outfit, stel ze gerust !            

Wil je voor winter 2018-2019 ook een styling event bij jou in de winkel? Vraag informatie aan of reserveer nu alvast en datum want de data’s zijn beperkt. 

Check alle foto’s van Kids Department Styling event op JustbyManon facebook.

Related Posts

Comments

2 comments

 1. Gwen

  12 April 2018

  Leuke pic's! Bedankt voor de gezellige middag!

 2. Monique Both

  12 April 2018

  Ontzettend leuke foto's; van alle kinderen overigens en de outfits zijn ook enorm leuk en inspirerend.

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.