• 01 August 2018
  • Brand talk

4funkyflavours

Het eerste deel van de nieuwe herfst – wintercollectie van 4funkyflavours is uitgeleverd en die is helemaal de moeite waard. Iedereen die de Justbymanon Instagram pagina volgt, heeft vast enige tijd geleden de sneakpeek gezien van de prachtige nieuwe collectie en nu is het dus eindelijk zover dat de eerste items in de (virtuele) winkels liggen.

De collectie heeft een fijne mix van stoere kleding en wat meer classy items. Zo krijg je dus een fantastische mix en een heel fijn kledingstijltje. Perfect voor kids, maar ook voor jezelf of je man kan je heel goed slagen in de wintercollectie van 4funkyflavours! Een beetje twinnen is toch altijd leuk?

Voor de winter gaat 4funkyflavours voor prints die geïnspireerd zijn door verschillende culturen. Verwacht dus Chinese waaiers, bloemen en draken, maar ook Venetiaanse maskers zijn terug te vinden in de prints. Dat alles in frisse kleurencombinaties van blauw, teal, groen en oranje. Vooral de items waarbij het oranje als accentkleur gebruikt wordt, hebben mijn persoonlijke hart gestolen. Ik hou wel van een opvallend accentkleurtje.

Voor meiden is de donkerblauwe overall een item wat ik zeker even uit wil lichten. Supergaaf om hier een feller geleurd item onder te dragen voor een opvallende look. Voor een wat klassieke outfit kan je hem ook combineren met één van de gebloemde tops.

Voor jongens zijn de Chinese drakenprints echte musthaves om aan de garderobe van je zoon toe te voegen. Fijn te combineren met een jeans of juist met een gekleurde broek.

Ik weet dat we eigenlijk een kindermodeblog zijn, maar mag ik ook voor ons, dames, een suggestie doen? Eentje waar ik mezelf zo in rond zie lopen? Neem dan zeker even een kijkje naar de tealkleurige jurk in combinatie met het lichtroze vest. Daar kan je zeker in naar je werk, maar als er een tof paar sneakers onder gooit dan loop je ook in je vrije tijd helemaal hip te wezen (op het schoolplein).

Deze eerste beelden van het eerste deel van de collectie ziet er goed uit toch? Word jij ook al nieuwsgierig naar wat er nog meer komen gaat? Hou JustbyManon dan zeker in de gaten, want we gaan je zeker laten weten wat voor moois er nog meer gaat komen.

Hou je van shoppen in een stenen winkel? Bekijk hier dan alle verkooppunten. Online shoppen kan ook altijd! Ga dan snel naar de 4funky flavours webshop.

Related Posts