• 18 September 2016
  • Brand talk

Pinata Pum kinderkleding uit Barcelona

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image media=”48709″ media_width_percent=”100″ title=”Never underestimate the power of the perfect striped T-shirt”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Bij JustbyManon blijven we de kleine kindermode merken maar opzoeken, of ik het nu wil of niet, ik zie ze overal voorbij komen. Op het internet, social media kanalen, tijdens beurzen of gewoon in mijn mailbox. Ik word 24h per dag geïnspireerd.

Daar waar ik bij de start van JustbyManon, zo’n 5 jaar geleden, echt binnen een uur dan zo’n merk online had. Merk ik dat het tegenwoordig niet zo makkelijk meer gaat. Zo jammer! Daar gaan we verandering in brengen…

We verwelkomen het Spaanse kindermode merk Piñata Pum op JustbyManon.

 

Dat Barcelona een broedplaats is van mooie kindermode merken, dat wisten we al, maar Piñata Pum hadden we nog niet gespot. Olé ladies, serieus dit is een merk die ik jullie echt even moet showen.

Mijn oog viel op de salopette skirt met tof dessin. We hebben hem de afgelopen weken al bij meerder modemerken in de collectie gezien, maar deze denim versie is een favoriet van mij.

Piñata Pum brengt zoveel kleur in haar collectie, niet dat al jullie kinderen kleur nodig hebben, maar die vrolijkheid en fun heeft mij overgehaald om dieper in de collectie te duiken.

De collectie van Piñata Pum is er voor baby’s en kinderen van 3 maanden tot 9 jaar. De meeste items zijn unisex, maar toch heb ik wel mijn favoriete outfit voor de boys. De stoere geprinte sweatpant met de gestreepte longsleeve ( bekijk even het mooie model van het shirt!) . Ik vind het een échte Guus outfit.  Voor de meisjes is het een lastigere keuze. De jurkjes zijn prachtig, de salopette het einde en heb je de trendy furry coat gezien.

Ontdek de Piñata Pum webshop en bekijk of shop hun nieuwe wintercollectie![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_gallery el_id=”gallery-429467″ medias=”48720,48719,48718,48717,48716,48715,48714,48713,48712,48711,48710″ gutter_size=”3″ screen_lg=”1000″ screen_md=”600″ screen_sm=”480″ single_overlay_opacity=”50″ single_padding=”2″ title=”Piñata Pum lookbook winter 2016-2017″][/vc_column][/vc_row]

Related Posts

Er zijn nog geen comments geplaatst

Laat een bericht achter

Meer informatie over hoe JustByManon je gegevens verzamelt, gebruikt en verwerkt, vind je in onze Privacy verklaring.