ABOUT US


JustbyManon

JustbyManon is het kindermodeblog met oog voor design, fashion en trends. Je leest hier alles over de mooiste kinderkledingmerken, de kinderkledingwinkels en doet dagelijks inspiratie op voor trendy baby, kids en tiener mode.

De blogs worden met veel enthousiasme door ons, Manon en Sonja, geschreven. Kijk op onze contact pagina hoe je met ons het beste in contact kan komen.

MANON


Oprichtster JustbyManon

Met een mega portie mode ervaring startte ik, Manon Laarhoven, in 2011 www.justbymanon.nlVanaf het prille begin van kindermode blog JustbyManon was mijn doel duidelijk, met JustbyManon wilde ik een online platform neerzetten waar mooie kinderkleding hun collecties konden showen en ouders hun inspiratie vandaan konden halen. Een kleine maar duidelijke niche, alleen kindermode. Geen zoetsappig momblog, maar een website over kindermode geschreven door iemand die weet waar ze het over heeft.


SONJA


Senior editor

Sonja haar leven stond na haar studie aan de Artemis Modeacademie te Rotterdam in het teken van mode. Door haar dochtertje heeft Sonja zich de afgelopen jaren vooral gericht op kindermode en heeft zij zich gespecialiseerd in de trends en ontwikkelingen op het gebied van prints en stoffen. Sonja heeft een voorliefde voor de Scandinavische labels en prints.